Du behöver;
1 pkt färska lasagneplattor 
900 g kycklingfiléer 
1 gul lök 
1 pressad vitlök
1 msk kycklingfond  
3 dl 4% matgrädde 
1 burk creme bonjour 
3 msk creme fraiche 
Salt&peppar 
1 msk torkad persilja 
1 stor påse riven ost

Bechamelsås;
1 msk smör 
1 msk mjöl
3 dl mjölk 
0.5 dl riven ost 
Salt&peppar

Gör såhär; 
Skär ner kycklingen i små bitar och i med kycklingen i en het stekpanna, hacka löken och i med även den i pannan. I med vitlök, Salt och peppar. Stek till kycklingen nästan är helt genomstekt. Häll på creme bonjour, creme fraiche och grädde, rör om. Häll i fonden och kryddorna. Låt puttra i ca 5 min. Sätt igång ugnen på 200°. Gör sedan bechamelsåsen, börja med att hälla i smöret i en het gryta. När smöret smält ska mjölet i, rör om och häll på mjölken. Låt koka upp för en bra tjocklek. Häll sedan i osten och låt den smälta ihop i såsen, salta och peppra efter smak. 
Varva sedan bechamelsås, kycklingröran, lasagneplattor och fortsätt 3 lager. Täck tillsist lasagnen med riven ost. In i ugnen på 200° i ca 25-30 min. Börjar lasagnen få för mycket färg, ta ut och täck med folie och in i ugnen igen. Servera sedan med en god sallad 🍲🥗