Här kommer en riktigt god rätt som passar i alla lägen, till en finare middag med större sällskap, till söndagsmiddag med endast familjen eller en härlig dejtkväll. En rätt som alltid går hem och en rätt man kan göra på flera olika sätt efter egen smak. I dagens recept utlämnade jag en dl öl och knaperstekt bacon i röran som jag fyllde rulladerna med. Det förstärker verkligen smakerna och ger en ännu fylligare smak 🙌 
 
Lövbiffsrullader:
Du behöver: 
Ca 8 st lövbiff 
2 burkar creme bonjour ( jag hade en vitlök och en gräslök)
1 dl creme fraiche  
1 msk kalvfond
1 msk viltdond 
1 tsk svartvinbärsgele 
Salt, peppar, vitlökspeppar 
500 g grädde 
 
Börja med att lägga fram alla lövbiffar på en skärbräda tex. Krydda med salt, peppar och vitlökspeppar på båda sidorna. Blanda sedan ihop creme bonjouren med creme fraiche till en röra och klicka ut på lövbiffen, rulla sedan ihop lövbiffen och fäst med en tandpetare för att den inte ska gå isär. Stek köttet så ytan får en fin färg och häll sedan på grädden sant resten av ingredienserna och låt stå och puttra i ca 30 min. Servera sedan med önskat tillbehör. 
 
Rostad potatis och rostad paprika:
En påse delikatesspotatis 
Kryddor av egen smak, jag hade bbq krydda, paprika pulver, vitlökspeppar, salt, peppar och kött och grillkrydda. 
1 msk rapsolja 
1 msk olivolja
 
Dela potatisen på mitten. Krydda sedan med valfria kryddor och häll på oljan, rör om och rosta i ugnen på varmluft ca 30 min. 
 
1 Spetspaprika, vitlökspulver, 1 msk olivolja. 
Dela paprikan på mitten och ta ur kärnorna. Krydda sedan rikligt med vitlökspulver och häll över oljan. Rosta sedan i ugnen i ca 15 min.